Over Marja

Ik ben Marja van Solkema, vrouw met een missie: bijdragen aan een sociaal-emotioneel volwassen maatschappij. 

Iedereen heeft een stem die gehoord mag worden. Een stem die bijdraagt aan de maatschappij en de wereld waarin we leven. Dit vraagt van ons allemaal, dat we een luisterend oor hebben. Dat we open staan voor het verhaal van de ander. En dat is nog niet altijd vanzelfsprekend; kijk maar naar de werkelijkheid van sociale media, van druk op medewerkers in (grote) bedrijven.

Als consultant werk ik met jouw team of organisatie om de betrokkenheid te vergroten door het gesprek aan te gaan. Jullie gaan  met elkaar aan de slag met de gezamenlijke toekomst en definiëren (verbeter)acties. Zo boor je een bron van energie aan. De basis hiervoor is Appreciative Inquiry, waarderend onderzoeken.

Als gesprekspartner bied ik het luisterende oor voor jou en stimuleer ik jou om jouw stem te laten horen.  Ik zet hiervoor mijn kennis en ervaring op het gebied van Appreciative Inquiry, coaching (NLP, systemisch, analytisch), positieve psychologie in. En als het beter is dat een collega van mij jou verder helpt, dan verwijs ik je met liefde door. 

Kijk op anders kijken naar wat je bezig houdt voor meer informatie.

Wil je weten wat ik voor jou, jouw team of organisatie kan betekenen? Bel of mail me via 06 1312 5748 of info@maart-consulting.nl . Je kunt ook je vraag stellen via het contactformulier . Ik neem snel contact met je op.