Over Marja

Ik ben Marja van Solkema, vrouw met de wens om een wereld te creëren waarin ze zelf wil leven. Een wereld waarin iedereen passend bij de leeftijd emotioneel volwassen is. En vanuit die volwassenheid met respect voor zichzelf, vrienden, kennissen en collega’s leeft, werkt en leert. Met passie bouwend aan een wereld waarin je wilt leven.

Ik doe dat door met mensen en organisaties te werken aan het realiseren van hun dromen. Stap voor stap, door de systeem te onderzoeken, mensen in te bevragen, door me te verbinden met het systeem van team of organisatie en aan te voelen wat er nodig is. 

Op dezelfde manier werk ik in mijn moestuintje. Bijna in gesprek met de planten, doe ik wat om ze te vertroetelen of laat ik dat, zodat ik hun groei niet in de weg zit.

Als consultant werk ik met jouw team of organisatie om de betrokkenheid te vergroten door het gesprek aan te gaan. Jullie gaan  met elkaar aan de slag met de gezamenlijke toekomst en definiëren (verbeter)acties. Zo boor je een bron van energie aan. De basis hiervoor is Appreciative Inquiry, waarderend onderzoeken.

Als gesprekspartner bied ik het luisterende oor voor jou en stimuleer ik jou om jouw stem te laten horen.  Ik zet hiervoor mijn kennis en ervaring op het gebied van Appreciative Inquiry, coaching (NLP, systemisch, analytisch), positieve psychologie in. En als het beter is dat een collega van mij jou verder helpt, dan verwijs ik je met liefde door. 

Kijk op anders kijken naar wat je bezig houdt voor meer informatie.

Wil je weten wat ik voor jou, jouw team of organisatie kan betekenen? Bel of mail me via 06 1312 5748 of info (at) maart-consulting.nl . Je kunt ook je vraag stellen via het contactformulier . Ik neem snel contact met je op.