Over Marja

“Be the change you wish to see to the world.” Of zoals mijn moeder vroeger zei “verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Ik doe mijn best …

In alles wat ik doe, wil ik bijdragen aan een vreedzame wereld. Een wereld waarin iedereen passend bij de leeftijd positief bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven voor zichzelf en de mensen om haar heen. Waar iedereen met respect voor zichzelf, vrienden, kennissen en collega’s leeft, werkt en leert. Met open hart bouwend aan een wereld waarin je wilt leven.

Als verandercoach bij Maart Consulting focus ik op de IT dienstverlening. Hier heeft iteratief, kort-cyclisch werken zijn intrede gedaan. De verwachtingen met betrekking tot autonomie, vakmanschap en purpose van de medewerkers zijn hoog gespannen. En van de (ICT-) managers wordt verwacht dat ze vóorgaan in het gewenste gedrag, dat ze de verandering al ‘doen’, zodat ze de gewenste cultuur stimuleren.

Daarnaast vind ik het erg leuk om workshops te geven waarin de deelnemers een stap zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. In deze workshops is de focus op het verbinden van het hart met het hoofd. Van hoofd, naar hart en tenslotte de inzichten weer vertalen naar het ritme van alledag. Een jaarlijks terugkerende workshop voor het plannen van het volgende jaar, is hier een voorbeeld van. In deze workshops zijn de deelnemers vaak jonge zelfstandigen, die tegen hun persoonlijke uitdagingen aanlopen en het zelf willen oplossen, maar nog niet weten hoe.

In al deze activiteiten kan ik mijn ervaring als mens, ict consultant, business consultant en coach combineren. Of het nu de samenwerking in een team, of de samenwerking tussen ICT en business is, ik breng mensen samen op basis van mijn kennis, ervaring, verzamelde informatie (ik stel veel vragen!) en intuïtie. Want in de wereld waar ik graag wil leven verstaan we elkaar, daar hebben we begrip voor elkaar en weten we vreedzaam samen te leven. Ook als we het niet eens zijn.

Kijk rond op mijn web-site voor meer informatie. Kom je niet tegen wat je nodig hebt?Of heb een concrete vraag en wil je weten wat ik voor jou, jouw team of organisatie kan betekenen?   Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking..