De managers met wie ik werk

Ik werk met ervaren managers in kleine bedrijven (25-50-100) die groeien. Zij zijn verantwoordelijk voor het leveren van ICT diensten, data-gedreven diensten (in bijvoorbeeld marketing) of hoogwaardige technische service. De efficiëntie van hun dienstverlening, het leveren van waarde aan hun (in- of externe) klant én de medewerkers staan centraal. 

Samenwerken, praktisch en mensgericht

Mijn klanten vinden het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Bij voorkeur leren ze in de praktijk. Ze vinden alles wat te maken heeft met het onbewuste erg interessant en tegelijkertijd ook wel soft. Hoewel ze bepaalde keuzes wel baseren op dat onbewuste, zullen ze daar niet gauw voor uitkomen. Het moet natuurlijk wel praktisch blijven! 

Ze zijn goed in hun vak. Ze hebben veel ervaring en zijn niet voor niks doorgegroeid naar de rol van manager. Bovendien houden ze van het werken met de mensen om hen heen. Ze zijn mens- en resultaatgericht.

Wat mijn klanten met elkaar gemeen hebben is dat zij het beter / anders willen doen door het voorbeeld te zijn. Ze willen de energie en het snelle schakelen tussen vak-mensen ruimte geven terwijl ze hen uitdagen een stap maken in effectiever samen werken met elkaar en met de klant. Zij beseffen dat er tijd, aandacht en geduld nodig is om dit voor elkaar te krijgen.

Voel jij je aangesproken? Wil je ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.