Referenties


“.. doordat je inhoudelijk niet alles weet (hoeft te weten) maar wel wilt begrijpen wat er speelt, stel je de juiste vragen, maak je dingen los. En door je enthousiasme en positieve energie zet je zaken in beweging…”


“Onze gesprekken heb ik als zeer plezierig ervaren. Vrij snel wist je knelpunten naar boven te halen. Verrassend vond ik het hoe je elementen uit de natuur betrok bij je coaching. Op de een of andere manier kwamen daardoor emoties naar buiten die ik anders misschien niet zo snel had durven tonen Ook kon je de gebeurtenissen en bijkomende emoties en gevoelens die mij blokkeren helder krijgen voor mij.

Ik voelde me op mijn gemak bij je en gehoord. Al met al vond ik de coaching zeer waardevol en heb ik verdere stappen kunnen zetten.

Dank daarvoor!”

Hanneke


“Afgelopen najaar hebben we als management team en directie een tweedaagse strategische workshop laten faciliteren door Marja. Dankzij de professionele wijze waarop zij de rol van facilitator invult waren het twee zeer productieve dagen, waarbij we de inhoudelijke doelen hebben gehaald en als groep dichter bij elkaar zijn gekomen.”

Wouter Baas, CIO Vreugdenhil Dairy Foods


“Heerlijk in de buitenlucht in de frisse ochtend “gewerkt” aan weer een stap verder, door vragen, bewustwording, samenwerking, het er samen over hebben, spiegelen, weer wat verder gekomen in dit niet altijd gemakkelijke leven!”

Jolanda Verdegael over de TriAWalk © op HTC Eindhoven


“Als ik jou zie, dan zie ik een wijze vrouw. We hebben niet veel met elkaar gesproken, maar de keren dat ik je sprak was je to-the-point. In de groep zie ik je als een rots in de branding, een grote oude eik, die stevig met haar wortels in de grond staat en van daaruit meebeweegt met de groep. Volgens mij heb jij niet veel nodig om andere in beweging te krijgen..”

Anita van Ostaden bij de uitreiking van het NLP Practitioner certificaat


“Thanks Marja, for facilitating an evening session of our Project Management competence group at Atos. You gave us energy and the right mindset to help us explore our core competences and associated pitfalls. Also the exercise in which we could reflect on our ability to cope with changes was very valuable.”

Gerard Feikema, competence manager Project Management at Atos.


“Marja is een erg fijne persoonlijkheid en geeft je vanaf het eerste moment het gevoel dat je op de juiste plek bent. Ze helpt je je doelen te bepalen en het juiste pad hiernaartoe samen uit te stippelen. Ik raad Marja van harte aan aan iedereen die op zoek is naar richting in zijn of haar carrière.”

Monique Fuchs, Studio De Rode Muis