Lente! Heb jij nog geduld?

Het is lente, al de hele winter lang. Nu de dagen langer worden durf ik er echt wel in te geloven. Ik kijk de bloemetjes uit hun knop, smeek de zon langer te schijnen en ben blij met wat voorzichtige regen.

Hoe zit het eigenlijk met die bloemknopjes? Willen die wel meteen veel zon? En lekker veel regen of toch wat meer droogte?

De knopjes zijn nog zo kwetsbaar. Dus ben ik nog maar voorzichtig. De takken zijn wel stevig, gelukkig maar, een goede basis. Maar toch, al kijkend naar de bloemknopjes, het is nog zo broos. Ik neem de energie van de lente in me op; in voorbereiding van de zomer..

Hoe kijk jij naar de lente? Vanachter je lange (winter) haren? Of frank en vrij, blij dat de zon weer schijnt?

Ben je klaar om stappen te maken, je plannen van deze winter vorm te geven? Doe het voorzichtig en stap voor stap. Als je wilt stap ik met je mee.

Een groene groet 🙂