Anders kijken naar wat míj bezig houdt

Ha, ja, dat valt niet mee! Ik merk nu wat een worsteling dat is. Anders kijken naar wat me bezig houdt. Ik loop er tegenaan dat ik vast zit in mijn eigen denken. Herken je dat?

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

En dus ben ik aan de slag gegaan met een coach en later met een empowermentor. Het is namelijk best lastig om jezelf onder je kont te schoppen. Probeer maar eens…. mijn hakken komen niet meer tegen mijn billen aan, zoals vroeger. Bij jou wel? Lucky you!

Een probleem kan niet opgelost worden met het denken wat het veroorzaakt

De empowermentor is mijn “schop-onder-de-kont”. Zij ziet heel duidelijk waar ik tegenaan loop en verbaast zich erover dat ik ‘het’ niet zie. Dat ik niet zie waar ik moeiteloos briljant in ben. Gelukkig begrijpt ze dat wel, maar geeft ze niet ‘het antwoord’, want dat heeft zij niet voor mij, ik heb dat zelf. Zij empowert (schrijf je dat zo?) mij door me te begeleiden in mijn ontdek-proces. Ze zet me dus aan het werk, om anders te kijken naar wat mij bezig houdt! 

En nu

Nu ben ik zo ver, dat ik met jou en andere team managers in gesprek kan gaan om te luisteren naar jouw verhaal. Waar loop jij tegenaan met jouw team / organisatie en welke ondersteuning heb je daar in nodig? Jouw verhaal helpt mij om mijn vakjargon te vervangen door concrete woorden en uitdagingen die aandacht nodig hebben. Wellicht helpen mijn vragen jou weer om inzicht te krijgen in wat jou bezig houdt.

“Anders kijken naar wat jou bezig houdt” breng ik jou. Wil je mij helpen met anders kijken naar wat mij bezig houdt? Bel me op 06 1312 5748 of mail naar info@maart-consulting.nl om een afspraak te maken . Je kunt ook het contactformulier gebruiken om een bericht te sturen, ik neem dan op korte termijn contact met je op.