Over Marja

Marja van Solkema

Trainer – Coach – Consultant

Marja van Solkema is trainer, coach en adviseur met een missie: bijdragen aan een sociaal-emotioneel volwassen maatschappij. De sociaal emotionele volwassenheid van kind, puber, student en volwassene is continue in ontwikkeling.

In elke levensfase stuiten we op tegenslagen, groot of klein, daar doe je niks aan. Het gaat erom hoe je daar mee omgaat. En dat is sociaal emotioneel volwassen zijn: gebruik maken van de keuze die jij hebt om actie te ondernemen of niet. Bestuur je eigen bus, dan bepaal jij zelf waar je naar toe gaat en niemand anders!

Marja’s missie is de basis van het coachen van teams en individuen, en het begeleiden van organisatie veranderingen. Vanuit een analytisch inzicht, legt ze de aandacht op effectief gedrag voor de persoon en het team. Vanuit positiviteit laten groeien waar jouw kracht ligt, zodat jouw valkuilen minder diep en/of hardnekkig worden.

Marja heeft coaching trainingen gevolgd bij VidarteWandelcoach NederlandCoachingsbedrijf,  Hart en Ziel Training, Coaching en Advies en Focus Op Kracht.

Marja is business partner van TheTrueTalentTeam. Zij  is geaccrediteerd de persoonlijkheidsmeting Me. uit te voeren en draagt zij bij de aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en producten.

Marja is ook business partner van Wandelcoach Nederland. Zij is  TriAWalk © facilitator en zet wandelcoaching in bij team- en individueel coachen.